My Lender Oy:n tiedote koronaviruksen vaikutuksista palveluihin

MyLender on ryhtynyt erilaisiin toimenpiteisiin tartuntavaaran vähentämiseksi. Seuraamme tiiviisti  koronavirustilannetta ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia.

MyLender on ohjeistanut työntekijöitään työskentelemään etänä ja varmistanut, että liiketoimintamme ja palvelumme asiakkaillemme pysyy normaalina. Olemme peruneet kasvokkain tapahtuvat tapaamiset, mutta palvelemme asiakkaitamme aukioloaikojemme puitteissa niin verkossa kuin puhelimessa. Verkkopalvelumme https://online.mylender.fi/ on käytettävissä 24h vuorokaudessa.

MyLender noudattaa koronavirustilanteen aikana erityistä joustavuutta asiakkaidensa pyytämien maksuaikojen, lyhennysvapaiden kuukausien ja muiden asiakkaiden tilannetta helpottavien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Pyydämme asiakkaitamme käyttämään verkkopalveluamme, joka on käytettävissä 24h vuorokaudessa tai olemaan yhteydessä laskutuspalveluumme 030 105 690 (arkisin klo 9-16).

Lainahakemusten käsittelyyn liittyen pyydämme huomioimaan, että etätyöskentelyn vuoksi postitse lähetettyjen lainahakemusten liitteiden käsittelyssä saattaa esiintyä pientä viivettä

Haluamme edellä kuvatuilla toimillamme varmistaa, että liiketoimintamme jatkuu normaaliin tapaan poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveys on meille ensisijaisen tärkeää.

MyLender, 14.3.2020