Yhdistä lainat

MyLender Yhdistelylainalla yhdistät nykyiset kulutusluottosi, kalliit pikavipit, vertaislainat, luottokorttisi ja osamaksusopimuksesi yhdeksi lainaksi ja kuukausittaiset lainanhoitomaksusi pienenevät merkittävästi . Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä, jos nykyisten lainojesi kuukausierät aiheuttavat sinulle päänvaivaa ja joudut usein miettimään lainojen järjestelemistä. Kun maksat pienempää kuukausierää, sinulle jää rahaa muihin menoihin tai jopa säästöönkin. MyLender Yhdistelylainalla voit yhdistellä luottoja aina 30 000 euroon saakka.

MyLender Yhdistelylainalla voit

  • maksaa pois kalliit pikavipit ja luottokorttivelat

  • yhdistellä pienemmät kulutusluotot yhdeksi lainaksi

  • alentaa nykyisten lainojesi kuukausimaksuja

  • helpottaa oman talouden hallintaa maksamalla vain yhtä lainaa.

 

 

Yhdistä lainat ja säästä!

 

Esimerkki 1:

Sanna yhdisti viisi kulutusluottoa, yhteensä 11 832 euroa, yhdeksi lainaksi. Aiemmin hän maksoi lainoistaan kuukausittain 638 euroa. Uudella lainalla Sannan kuukausierä on 241 euroa eli säästöä kertyy nyt 397 euroa kuukaudessa! *)

 

Esimerkki 2:

Jaana yhdisti neljä kulutusluottoa, yhteensä 8 500 euroa, yhdeksi lainaksi. Ennen yhdistämistä Jaana maksoi kuukaudessa yhteensä 740 euroa lainan lyhennyksiä ja lainanhoitokuluja. Yhdistämisen jälkeen Jaanan kuukausierä on 168 euroa. Samalla Jaana säästää 27 euroa lainanhoitokuluja kuukaudessa, eli 324 euroa vuodessa. 
Esimerkin todellinen vuosikorko on 17,5 %.

 

"Kun yhdistin omat luottoni yhdeksi lainaksi, säästän kuluissa ja maksan reilusti pienempää kuukausimaksua!"

 

Esimerkki 3:

Kallella oli kertynyt kulutusluottoja yhteensä lähes 17 000 euroa. Hän joutui maksamaan kuukaudessa 1750 euroa lainanhoitokuluja. Aika ajoin Kalle joutui ottamaan kalliita pikalainoja selvitäkseen lainanlyhennyksistä. Yhdistämällä kertyneet 10 lainaa Kallen kuukausittaiset lainanhoitomenot pienenivät 340 euroon, eli yli 1400 euroa! Nyt hän pystyy hoitamaan lainan kuukausierät hyvin ja ilman lisälainan ottamista. Kallen kuukausimenot ovat hallinnassa ja rahaa jää muuhunkin elämiseen.

 

"Lainojen yhdistäminen auttoi minut pois lainakierteestä. Sain raha-asiat hallintaan, eikä minun tarvitse enää ottaa lisää velkaa!"

 

*) Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 13,69 % olettaen, että lainakorko on 12,9 %, lainan avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 0 €/kk ja maksuaika 10 vuotta.