Yritys

My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka johtoajatuksena on tarjota kotitalouksien arkea helpottavia rahoituspalveluja nopeasti ja mutkattomasti MyLenderin verkkopalvelussa. Yhtiö tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja 30 000 euroon saakka. Lender Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston (www.avi.fi ) Luotonantajarekisteriin.

Palvelu perustuu tehokkaaseen tietojärjestelmien hyödyntämiseen. Lainanhakija saa alustavan lainapäätöksen heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen, ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä. Yhtiön perustajien mielestä asiakkaan tulee voida itse päättää milloin ja missä hän rahoituspalveluita päättää hakea tai raha-asioitaan hoitaa.

Yhtiöllä on kolme erilaista lainatuotetta: Omaraha, Omalaina ja Yhdistelylaina.

Omaraha on tarkoitettu pieneen tilapäiseen rahantarpeeseen. Omarahaa voi hakea 500-1 900 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on 12 kuukautta. 

Omalaina on tarkoitettu suurempaan rahantarpeeseen lainamäärän ollessa 2 000-30 000 euroa. Asiakas voi valita lainan takaisinmaksuajan itselleen sopivaksi. Pisimmillään takaisinmaksuaika on 12 vuotta. Lainaa voi lyhentää kuitenkin nopeamminkin ilman ylimääräisiä kuluja.
 

 

MyLender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö

Yhdistelylainalla asiakas yhdistää nykyiset kulutusluottonsa yhdeksi lainaksi. Tärkeimpänä hyötynä lainojen yhdistämisestä on kuukausittaisten menojen pieneneminen jopa sadoilla euroilla, jolloin asiakkaan taloudellinen tilanne helpottuu merkittävästi. Toisena hyötynä on säästö lainanhoitokuluissa, esimerkiksi tilinhoitomaksuissa ja laskutuspalkkioissa - säästö voi olla vuodessa satoja euroja. Kolmantena hyötynä asiakas maksaa vain yhden laskun kuukaudessa usean laskun sijaan. Asiakaspalautteen perusteella tämä on koettu suureksi hyödyksi.

MyLender tarjoaa asiakkailleen myös kätevän Online-palvelun, jossa voi hakea lainan korotusta, tehdä nostoja tilillleen, hakea lyhennysvapaan kuukauden ja ottaa käyttöön muita käteviä lisäpalveluita. Online-palvelussa asiakas voi myös tarkistaa oman lainansa tilanteen ja maksusuunnitelman tai päivittää muuttuneet yhteystietonsa.

Lue lisää MyLenderin palveluista Lainatuotteet-sivulla. Lisätietoa lainan lainan hakemisesta löydät Ohjeet-sivulta. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin, yhteystietomme löytyvät sivun alaosasta.

MyLender - palveluksessasi.

MyLender lainalla voit myös yhdistää erilliset lainasi.