Uskomme eettiseen lainatoimintaan ja haluamme nostaa asiakkaidemme elämänlaatua älykkäillä ratkaisuilla.


myLender – lainaa luotettavasti ja nopeasti

My Lender Oy on suomalainen kuluttajarahoitusta tarjoava rahoitusalan yritys. Uskomme eettiseen lainatoimintaan ja haluamme nostaa asiakkaidemme elämänlaatua älykkäillä ratkaisuilla. Tavoitteenamme on olla asiakkaamme kumppani kaikissa elämän talousasioissa.

Tarjoamme vakuudettomia kulutusluottoja aina 30 000 euroon saakka.

Palvelemme asiakkaitamme nopeasti, tehokkaasti ja ystävällisesti. Palvelumme perustuu tehokkaaseen tietojärjestelmien hyödyntämiseen. Lainanhakijana saat alustavan lainapäätöksen heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen..

Tuotteemme

Tarjoamme asiakkaillemme kahta erilaista lainatuotetta: Omalaina ja Yhdistelylaina.

Omalaina on tarkoitettu suurempaan rahantarpeeseen ja lainamäärä voi olla 2 000 – 30 000 euroa. Voit valita lainan takaisinmaksuajan itsellesi sopivaksi. Pisimmillään takaisinmaksuaika on 12 vuotta. Voit kuitenkin lyhentää lainaasi nopeammin, ilman ylimääräisiä kuluja.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 9,17 % olettaen, että lainakorko on 7,0 %, lainan avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 9 € / kk ja maksuaika 7 vuotta. Luoton kokonaismäärä on korkoineen ja kuluineen 13 434,12 €, josta 2 678,12 € on korkokuluja, olettaen, että luotto maksetaan takaisin 84 tasaerässä 159,93 € kuukaudessa. Luoton nimelliskorko on 7,0 %. Luottokustannukset ovat yhteensä 3 434,12 €. Yleinen hinnasto.

Yhdistelylainalla yhdistät erilaiset kulutusluotot, pienlainat, osa-maksusopimukset ja luottokorttimaksut yhdeksi lainaksi. Tärkein hyöty lainojen yhdistämisestä on kuukausittaisten menojen pieneneminen jopa sadoilla euroilla, jolloin taloudellinen tilanteesi helpottuu merkittävästi. Toisena hyötynä on säästö lainanhoitokuluissa, esimerkiksi tilinhoitomaksuissa ja laskutuspalkkioissa – säästö voi olla vuodessa satoja euroja. Kolmantena hyötynä maksat vain yhden laskun kuukaudessa usean eri laskun sijasta. Asiakaspalautteen perusteella tämä on koettu suureksi hyödyksi.

Tarjoamme asiakkaillemme käyttöön myös kätevän Online-palvelun. Palvelussa voit hakea lainaasi korotusta, tehdä nostoja tilillesi, hakea lyhennysvapaan kuukauden tai ottaa käyttöösi muita käteviä lisäpalveluita. Online-palvelussa voit myös tarkistaa oman lainasi tilanteen ja maksusuunnitelman tai päivittää muuttuneet yhteystietosi.

Lue lisää myLenderin palveluista Lainatuotteet-sivulla. Lisätietoa lainan hakemisesta löydät Ohjeet-sivulta.

myLender yrityksenä

MyLenderin johto koostuu kokeneista rahoitusalan ammattilaisista ja tavoitteenamme on kasvaa keskeiseksi toimijaksi Suomessa. MyLender on perustettu syksyllä 2015 ja merkittävänä omistajanamme on kansainvälinen JZ International Ltd. Paikallinen osaaminen yhdistettynä kansainvälisen toimijan tuomaan vakauteen luo meistä haastajan olemassa oleville toimijoille rahoitusmarkkinoilla. MyLenderin toiminta perustuu yhteisiin arvoihimme, jotka ovat: ihmisläheisyys, huolellisuus, ratkaisukeskeisyys, idearikkaus sekä asiantuntevuus.

My Lender Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston (www.avi.fi) Luotonantajarekisteriin.

Mylender – palveluksessasi.